Collega’s helpen ‘Sooike’ met een nieuwe gepersonaliseerde rolstoel.

General

Collega’s helpen ‘Sooike’ met een nieuwe gepersonaliseerde rolstoel.

Afgelopen woensdag lazen we het nieuws dat Frans Helsen (87) zijn rolstoel verloren was. Terwijl hij spullen naar de kringwinkel in Herentals bracht, werd door een misverstand ook zijn rolstoel verkocht. De stoel is van zijn overleden vrouw geweest dus de emotionele waarde is groot, maar voor Frans is het ook een middel om zich te verplaatsen op zijn dagelijkse tochtjes naar het park.

Spronken Orthopedie heeft als doel elk persoon, die in zijn of haar dagelijks leven en mobiliteit gehinderd wordt, zo goed mogelijk te helpen om tot een hogere levenskwaliteit te komen. Dat dragen onze medewerkers ook uit en daarom besloten zij hun spaarpotje, waar normaliter leuke dingen met het team mee betaald worden,  te gebruiken om een nieuwe rolstoel voor Frans te voorzien.

Vandaag mocht marketing manager Maxim Vanmanshoven dan ook met veel trots de gepersonaliseerde rolstoel afleveren aan Frans. Maxim is ook vrijwilliger bij vzw Kompaan, dat mensen met een beperking de mogelijkheid geeft om te reizen, dus hij is goedgeplaatst om dit initiatief naar waarde te kunnen schatten.

“Toen ik het verhaal hoorde, wist ik meteen dat we iets moesten doen. Alle collega’s hielpen mee en ook het bedrijf zelf deed een duit in het zakje. Zo kunnen we vandaag een splinternieuwe, gepersonaliseerde rolstoel afleveren bij Frans. Fietsplezier Janssen uit Genk deed ook nog een fietsslot cadeau, zodat Frans nooit meer zijn stoel onbewaakt moet achterlaten.”  

We hopen natuurlijk dat Frans zijn andere stoel nog terugvindt, want emotionele waarde kunnen we niet vervangen. Maar nu kan hij toch zijn dagelijkse tochtjes hervatten met een mooie, nieuwe stoel.

Genk

Branch
Weg naar As 22
3600 Genk
Belgium
More info
Call us now! +32 89 50 05 00